Zakelijk

Xworks werkt graag met je samen

Heb je onze oer hollandse collectie gespot en ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Xworks? Wij hebben prachtige leren tassen van Nederlandse bodem en werken graag met je samen om de collectie in jouw winkel aan te vullen met unieke items.

Kwaliteit gecombineerd met een stoer design

Onze tassen worden handgemaakt in onze eigen fabriek in Sprang-Capelle en die kwaliteit zie je terug. Het retourpercentage is zeer laag, we krijgen zelden iets terug dat niet helemaal perfect is. Onze tassen zijn van topkwaliteit nerfleder wat steeds mooier wordt in gebruik. Door de kleine oneffenheden in het leer is de look heel authentiek. Dat we ‘made in Holland’ zijn, komt terug in het molentje wat aan de tassen hangt. Een herkenning wat de klanten direct opvalt. Door onze eigen productie en sublieme kwaliteit kunnen we levenslange garantie bieden op onze tassen.

Xworks tassen bij jou in de winkel? Wij denken met je mee en helpen graag met het opstellen van een gepaste collectie die aansluit bij jouw winkelconcept.

Word ook Xworks dealer

Heb je interesse in de Xworks tassen? We overleggen graag de mogelijkheden met je. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement.

Zo word je Xworks dealer

Aanmelden

Vul bovenstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak om onze collectie te kunnen bewonderen en de opties te bespreken.

Kennismaken

Kennismaken kan bij ons in de showroom of bij je op locatie. We bezoeken graag jouw winkel om een beeld te krijgen voor een gepast advies. Ook zorgen wij samen met je dat ons product exclusief blijft in de directe omgeving. Hiervoor hebben we een protocol ontwikkeld en kijken we graag met je naar de mogelijkheden wat betreft verkooppunten.

Collectie

Aan de hand van trends, jouw concept en onze bestsellers komen we samen tot een gepaste collectie tassen. Er geldt geen minimale afname.

Levering

Na het plaatsten van een bestelling worden de tassen binnen 4 tot 6 weken geleverd bij je in de winkel, zodat je snel de winkel kunt inrichten en de tassen aan jouw klanten kan aanbieden. Speciale bestellingen voor klanten kunnen we zelfs binnen één week leveren.

Deze winkels zijn al dealer

Onze dealers vertellen

Helma Cuppen
Goodwalt Lederwaren

"Klanten vroegen specifiek naar het merk Xworks in de winkel. We hebben het toegevoegd aan de collectie en het loopt erg goed. De uitstraling van de tassen is net anders en ze zijn afgewerkt met leuke details."
Marjo Swijghuizen
It's Me Lederwaren

"De tassen zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee, dat hoor ik in de winkel en ervaar ik zelf ook. We hebben zelfs één klant die steeds terugkomt voor Xworks, ze heeft inmiddels al 5 stuks."
Ilse Heddema
Duifhuizen

"Wel 11 van de 25 Duifhuizen winkels verkopen Xworks. Er is weinig vergelijkbaars met Xworks en daarom wordt het goed verkocht."

Xworks collectie

Basic
Classic
Exclusive
Accessoires